Ajándéktasak, Merle virágos, nagy, 10 db
  • Ajándéktasak, Merle virágos, nagy, 10 db
  • Ajándéktasak, Merle virágos, nagy, 10 db
  • Ajándéktasak, Merle virágos, nagy, 10 db

Ajándéktasak, Merle virágos, nagy, 10 db

2 990,00 Ft

Maileg Ajándéktasak, Merle, virágos, nagy 10 db - Színes apró virágmintával díszített nagy méretű  papír ajándéktasak. Tökéletes a születésnapi vagy karácsonyi ajándékok számára.

Mennyiség

Bájos virágmintás papír ajándéktasak a Maileg-től. Tökéletes a kisebb születésnapi ajándékok becsomagolására, de a parti utáni édességek tárolása is megoldható vele. A romantikus virágmintás papírtasakok 10 darabos készletben kaphatóak.

Anyaga: papír
Méret: 18×28,5 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
15-9000-00

Adatlap

Méret
Méret: 18×28,5 cm
Szín
színes virágos
Anyag
papír