Gantoszaurusz tojásban, dark petrol
  • Gantoszaurusz tojásban, dark petrol
  • Gantoszaurusz tojásban, dark petrol
  • Gantoszaurusz tojásban, dark petrol

Gantosaurus tojásban, dark petrol

12 990,00 Ft

Maileg Gantoszaurusz tojásban, dark petrol - Puha sötétkék textilfigura, papírtojásban - egyenesen az őskorból! 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Maileg Ganosaurus kollekció igazi varázslatot hoz a gyerekszobába. Minden dinó figura pihe-puha, lenvászon anyagból készült – minden figurához saját, díszszalagos tojás tartozik. A figura babzsákfiguraként funkcionál.

Magasság: 23 cm

Kor: Minden korosztály

Mosás:  30°C

Anyag: lenvászon

Töltelék: újrahasznosított poliészter/Pe pellet

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

*Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-2604-01

Adatlap

Méret
23 cm
Szín
sötét kékeszöld
Anyag
lenvászon, papír


Ez még talán érdekelhet