Plüss nyúl dobozban - My first Bunny
  • Plüss nyúl dobozban - My first Bunny
  • Plüss nyúl dobozban - My first Bunny
  • Plüss nyúl dobozban - My first Bunny

Plüss nyúl dobozban - My first Bunny

8 990,00 Ft

Maileg Plüss nyúl dobozban - My first Bunny  - Pihe-puha plüss nyuszi díszdobozban.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Maileg My first Bunny plüss nyula egy tökéletes babaköszöntő ajándék! A pihe-puha nyuszifigura a legkisebbek mellé is berakható. A nyuszi gyönyörű díszdobozban érkezik, amiben a születési adatokat is feltüntetheted- így később egy kedves emlék lesz. 

Méret: 18 cm magas x 9 cm széles

Anyaga: poliészter

Minden korosztály számára

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-1991-00

Adatlap

Méret
18 cm magas x 9 cm széles
Szín
krém
Anyag
poliészter