Mini troll papírtáskával
  • Mini troll papírtáskával

Mini troll papírtáskával

11 990,00 Ft

Maileg Mini troll papírtáskával - Pamut troll figura papírtáskával, kék sálban.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Találd ki ki lakik egy papírtáskában a Central Parkban a híd alatt? A Maileg vörös hajú troll figurája igazi tréfamester. Napközben alszik, éjszaka járja a várost és szórakoztatja az embereket. Farmernadrágot visel, amit hózentróger tart és kék sálat, ami melegen tartja a nyakát.

Méret: 31 cm magas, 11 cm széles

Anyaga: pamut

Töltet: polieszter, pellett golyó

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-8973-00

Adatlap

Méret
31 cm magas, 11 cm széles
Szín
color
Anyag
cotton