Bölcső, rózsaszín
  • Bölcső, rózsaszín
  • Bölcső, rózsaszín

Bölcső, rózsaszín

9 490,00 Ft

Maileg Bölcső, rózsaszín - Varázslatos pasztell rózsaszín bölcső, a legkisebb Maileg állatkák számára.

Mennyiség

Gyönyörűen megtervezett bölcső fából pasztell rózsaszínben, matraccal és puha hálózsákkal. A bölcső lekerekített lábakkal rendelkezik, így könnyen álomba ringatja a maileg bébiket. Tökéletesen illeszkedik a Maileg kastélyba és maileg házba. Az egér nem tartozék.

Méretek: Méretek: 6 cm magas x 7 cm széles

Anyag: FSC fa/pamut

Életkor: 3 éves kortól

Mosási útmutató: Felületi mosás

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-2000-00

Adatlap

Méret
Méretek: 6 cm magas x 7 cm széles
Szín
rózsaszín
Anyag
FSC fa/pamut