Babakocsi, Micro - kék
  • Babakocsi, Micro - kék
  • Babakocsi, Micro - kék

Babakocsi, Micro - kék

15 990,00 Ft

Maileg Babakocsi, Micro - kék - Varázslatos, nosztalgikus hangulatú babakocsi, kék színben a legkisebb a Maileg nyuszik és egérkék részére. 

Mennyiség

Gyönyörű Maileg babakocsi exkluzív vintage megjelenéssel. A fém rész dombornyomott részletekkel gazdagított, a kék színű szövethuzat teljesíti ki a megjelenést. A babakocsi tökéletes a parkban való sétához, amikor a baba alszik.

Méretek: 15 cm magas x 10 cm széles

 Anyag: Fém/műanyag/pamut

Életkor: 3 éves kortól

Mosási útmutató: Felületi tisztítás

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-2103-01

Adatlap

Méret
15 cm magas x 10 cm széles
Szín
kék, fehér
Anyag
Fém/műanyag/pamut