Dekorációs szett húsvéti nyuszis
  • Dekorációs szett húsvéti nyuszis
  • Dekorációs szett húsvéti nyuszis
  • Dekorációs szett Húsvéti nyuszis
  • Dekorációs szett Húsvéti nyuszis

Dekorációs szett Húsvéti nyuszis

14 990,00 Ft

Maileg Húsvéti nyuszi dekorációs szett - Felakasztható, fém nyuszi dekorációs szett a húsvéti ünnepekre.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Díszdobozos fémből készült, felakasztható húsvéti dekorációs szett. A bájos, kézzel festett fém nyuszik különböző alakúak - igazi húsvéti hangultot varázsolnak egy szép barkaágra vagy egy fakeretre lógatva. A díszdobozos szett 5 darab különbző nyúl dekorációt tartalmaz. 

Méret: 9 cm magas

Anyaga: fém

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

*Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

18-2300-00

Adatlap

Méret
9 cm
Szín
fehér, arany
Anyag
fém