Fogtartó fémdoboz, arany - ÚJ
  • Fogtartó fémdoboz, arany - ÚJ
  • Fogtartó fémdoboz, arany - ÚJ
  • Fogtartó fémdoboz, arany - ÚJ
  • Fogtartó fémdoboz, arany - ÚJ

Fogtartó fémdoboz, arany - ÚJ

1 690,00 Ft

Maileg Fogtartó fémdoboz, arany - Pici szív alakú fémdobozka arany színben a kiesett tejfogak tárolására.

Mennyiség

Pici szív alakú fémdobozka arany színben - új dizájnnal -  a kiesett tejfogak tárolására. Alul "My sweet tooth" felirattal.

Anyaga: fém
Méret:  Szélesség: 5 cm | Magasság: 2,5 cm

Ez egy ELŐRENDELÉSES termék

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizd, hogy elégedett vagy-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretnél megkapni, kérjük, rendeld meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
19-3607-02

Adatlap

Méret
Szélesség: 5 cm | Magasság: 2,5 cm
Szín
arany
Anyag
fém