Asztal, fehér
  • Asztal, fehér
  • Asztal fehér kicsi

Asztal fehér kicsi

7 990,00 Ft

Maileg Asztal, fehér kicsi  - Elegáns, fehér színű kör alakú asztalka a Maileg egérkék otthonába.

Mennyiség

Elegáns fehér, kör alakú asztal a Maileg egerek otthonába. A pici asztal használható a fal mellett is pl. a lámpa vagy könyvek tárolására is. Dizájnos kiegészítője a Maileg egérkék nappalijának.   

Méretek: 6 cm magas x 7 cm széles

 Anyag: fém

Életkor: 3 éves kortól

Mosási útmutató: Felületi tisztítás

*Előrendelési feltételek - Ha a megrendelése raktáron lévő és előrendelhető tételekből áll, a rendelés akkor kerül kiszállításra, ha az összes tétel rendelkezésre áll. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy elégedett-e a becsült szállítási határidőkkel. Ha egy raktáron lévő terméket hamarabb szeretne megkapni, kérjük, rendelje meg külön. További információ itt található: Előrendelési szabályzat

*Az előrendeléses termékekre is az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Maileg – Kiváló minőségű dán gyermekjátékok és dekorációk

Maileg nyulak, Maileg egérkék és Maileg Pixy manók

maileg2.jpg MAILEG1.jpg maileg3.jpg maileg4.jpg

A dán Maileg márka már sok gyermek vásárló szívét elnyerte nemcsak Skandináviában, hanem egész Európában és a tengerentúlon is. A márka középpontjában a játékosság, az eredetiség és fantázia áll. A bájos lenvászonfigurákat gyártó márka hamar népszerűvé vált nemcsak a gyerekek körében, de a skandináv dizájn kiegészítőket kedvelő felnőttek körében is. Az ikonikus játékok között találhatunk például dobozos egereket, nyuszikat és más eredeti textil állatokat is. A Maileg retró játékai minden részletben játékosságot, bájt és időtlen dizájnt képviselnek.

11-2105-00

Adatlap

Méret
6 cm magas x 7 cm széles
Szín
fehér
Anyag
fém