Szájmaszk Savannah white, kétrétegű
  • Szájmaszk Savannah white, kétrétegű
  • Szájmaszk Savannah white, kétrétegű

Szájmaszk Savannah white, kétrétegű

990,00 Ft

GreenGate Szájmaszk Savannah white - Kétrétegű, fekete pöttyös, mosható, 100% pamut anyagból készült szájmaszk.

Mennyiség

Textil szájmaszk, Isobel white

Kétrétegű, fekete-fehér pöttyös, mosható, 100% pamut anyagból  (ÖKO-TEX 100) készült szájmaszk. Az orrnyerget takaró háromszög alakú maszk puha anyaga és szabása miatt különösen kényelmes viselet, akár napitöbb órában is.  Vékony gumival rögzíthető a fülön. A GreenGate Savannah white kollekció szövetéből készült maszk fekete pöttyös mintázata tökéletes választás az őszi-téli időszakra. A maszkot a Skandi Trend egyik varrónője készítette GreenGate-es méterárúból.

A maszk nem orvostechnikai eszköz! Viselete nem garancia a fertőzések elkerülésére, de segíthet a betegségek terjedésének megakadályozásában, valamint viselésével az arc, orr érintése akadályozott, így elkerülhetjük, hogy véletlenül kezünkről bevigyük a kórokozókat (különösen gyermekeknél fontos ez a funkciója).

Fel- és levenni alapos kézmosás, fertőtlenítés után ajánlott.
Mosógépben 40 fokon mosható, vasalni magas fokozaton, gőzölve érdemes (a gumi részt kihagyva).

A jelenlegi járványhelyzet után is jól kihasználható a maszk influenzás időszakban.

A maszkokat higiéniás okok miatt cserélni és visszavenni nem tudjuk! Megértéseteket köszönjük! 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Anyaga: 100% vastag szövésű pamutvászon

Méret: 16-18cm széles × 8-14 cm cm magas. 14 cm magas középen! 

Mindenkinek jó egészséget! Vigyázzunk egymásra!

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

MKMdW032

Adatlap

Méret
16-18cm×8-14 cm
Szín
fekete, fehér, szürke
Anyag
100% pamut