Viaszosvászon Haven red
  • Viaszosvászon Haven red

Viaszosvászon Haven red 0,5 m×1,42 m

7 990,00 Ft

GreenGate Viaszosvászon Haven red - Bájos, apró szívmintás viaszosvászon. Könnyen kezelhető, lemosható felület, stílusos és romantikus dizájn. 

Mennyiség

Bájos, apró szívmintás viaszosvászon a GreenGate-től. Ideális terítőnek a konyhaasztalra. Könnyen kezelhető, lemosható felület, stílusos és romantikus dizájn. 

Szélesség: 142 cm
Az egységár 0,5 m x 1,42 m-re vonatkozik.

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Gg2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

OILROLHAV1015

Adatlap

Méret
0,5 m×1,42 m
Szín
piros
Anyag
viaszosvászon