Utazóbögre Beauty in Everyday
  • Utazóbögre Beauty in Everyday
  • Utazóbögre Beauty in Everyday
  • Utazóbögre Beauty in Everyday
  • Utazóbögre Beauty in Everyday
  • Utazóbögre Beauty in Everyday

Utazóbögre Beauty in Everyday

3 990,00 Ft

Bastion Collections Utazóbögre Beauty in Everyday  - Elviteles kávésbögre csavaros tetővel, parafa borítású modern mintával és szöveggel kiegészítve.

Mennyiség

Cseréld le az eldobható poharat egy környezetbarát megoldásra! Vidd magaddal a Bastion Collections  stílusos parafa borítású, műanyag trendi utazóbögréjét magaddal és kérd a kedvenc kávézódban ebbe a kávédat, lattédat vagy capuccinódat!

A Bastion Collection holland márka elvitels kávéspoharát imádni fogod letisztult dizájnja és kellemes, parafa felülete miatt, ami azt jelenti, hogy nem áll fenn a veszélye annak, hogy kedvenc italod kicsúszik a kezedből.

Az utazóbögre műanyag, sima parafa réteggel körbetekerve. A Beauty in Everydayfeliratú bögrén a frappáns szöveget egy fekete szív egészíti ki Az utazóbögrének szilárd műanyag fedele van, csőrrel a nyitáshoz, amely szilikon tömítéssel van ellátva. A kávé vagy tea így biztonságosan, löttyenésmentesen bent marad, de javasoljuk, hogy az utazóbögrét ne a táskában, csak kezében hordja akkor, ha folyadék van benne.

Csak kézzel mosható.

Anyaga: műanyag, parafaborítással

Méret: átmérő: 8,5 cm, magasság: 12 cm, térfogat: 300 ml

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

PH/COFFEE TOGO 011

Adatlap

Méret
átmérő: 8,5 cm, magasság: 12 cm, térfogat: 300 ml
Szín
barna, fekete
Anyag
műanyag, parafaborítással