Csomagolópapír Christmas village – 5 méter
  • Csomagolópapír Christmas village – 5 méter
  • Csomagolópapír Christmas village – 5 méter

Csomagolópapír Christmas village – 5 méter

2 990,00 Ft

Ib Laursen Csomagolópapír Christmas village 5 méter - Ünnepi hangulatú karácsonyi mintás csomagolópapír. Tökéletes választás a születésnapi a karácsonyi ajándékok becsomagolásához.

Mennyiség

Ünnepi hangulatú, téli karácsonyi falut ábrázoló csomagolópapír a karácsonyi ajándékok becsomagolására. Vastag, matt, kiváló minőségű papír a dán Ib Laursen-től. 

Méret: szélesség: 52,5 cm, hossz: 500 cm

A csomagolóanyagot 5 méteres keszerelésben lehet megrendelni. 

Anyaga: FSC papír

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

09910-00

Adatlap

Méret
szélesség: 52,5 cm, hossz: 500 cm
Szín
piros, zöld, kék, mustár, fehér
Anyag
FSC papír