Papírszalvéta Fiola white kicsi
  • Papírszalvéta Fiola white kicsi

Papírszalvéta Fiola white kicsi

1 990,00 Ft

GreenGate Papírszalvéta Fiola white kicsi  - Romantikus hangulatú, fehér alapon virágmintás papírszalvéta. A terítés tökéletes kiegészítője. 

Mennyiség

Terítéskor díszítsd az asztalod a GreenGate csodaszép papírszalvétáival! Az Fiola white papírszalvétái igazi romantikus hangulatot varázsolnak az étkezőasztalra! Kombináld a GreenGate azonos színű vagy mintájú kollekcióival – a tökéletes hatás érdekében!

Méret: Hossz: 25 cm | Szélesség: 25 cm, 3-rétegű

A csomag 20 db szalvétát tartalmaz!

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

PAPNAPLALP0112

Adatlap

Méret
25×25 cm
Szín
zöld, kék pink, piros, sárga
Anyag
papír