Papírszalvéta Beach house and Summer- 16 db
  • Papírszalvéta Beach house and Summer- 16 db
  • Papírszalvéta Beach house and Summer- 16 db

Papírszalvéta Beach house and Summer - 16 db

1 990,00 Ft

Ib Laursen Papírszalvéta Beach house and Summer- 16 db - Vidám, nyári hangulatú hétvégi házas grafikával díszített papírszalvéta. A csomag 16 szalvétát tartalmaz. 

Mennyiség

Az Ib Laursen papírszalvétái igazi nyári hangulatot varázsolnak otthonodban!

A tengerparti ház motívummal és a Summer (nyár) feliratú szalvéták a csodás kiegészítői lesznek a  nyári grillezésnek, kerti partinak és piknikeknek. De egy gyerekzsúron is tökéletesek lesznek a pasztell színekben pompáz szalvéták.

Méret: 40×40 cm

Anyaga: papír

A csomag 16 darab háromrétegű szalvétát tartalmaz.

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

95965-00

Adatlap

Méret
40×40 cm
Szín
színes
Anyag
papír