Papírszalvéta Noella white, nagy
  • Papírszalvéta Noella white, nagy

Papírszalvéta Noella white, nagy

2 490,00 Ft

GreenGate Papírszalvéta Noella white, nagy - Romantikus hangulatú, fehér alapon virágmintás papírszalvéta. A terítés tökéletes kiegészítője. Skandináv lakberendezési kiegészítők online. 

Mennyiség

A GreenGate Noella white kollekció 20 darabos szalvétacsomagja ragyogó kiegészítést kölcsönöz  az étkezési élménynek. Dobd fel vacsora vagy vasárnapi ebéd terítékét színes virágokkal, amelyek remekül mutatnak majd az étkezőasztalon vagy a parkban tartott pikniken.

A Noella white kollekciót a rózsaszín és a kék árnyalatában pompázó nagyobb virágok jellemzik, amelyek a szalvéta egészén elszórtan helyezkednek el. Ezeket aztán ugyanebben a színkombinációban apró virágok egészítik ki.

Méret: 33×33 cm

Anyaga: papír

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

PAPNAPLNOE0112

Adatlap

Méret
33×33 cm
Szín
színes
Anyag
papír