Papírszalvéta Charlie blue
  • Papírszalvéta Charlie blue
  • Papírszalvéta Charlie blue
  • Papírszalvéta Charlie blue

Papírszalvéta Charlie blue

2 490,00 Ft

Bloomingville Papírszalvéta Charlie blue  - Elragadó tacskómintával díszített papírszalvéta a dán Bloomingville kínálatából. 

Mennyiség

A Bloomingville Charlie blue papírszalvétája ideális kiegészítője lesz egy születésnapi vagy kerti partis terítéknek. A pasztell kék alapon bájos grafikával és Party time szöveggel díszített papírszalvétáját minden gyerek imádni fogja a születésnapi zsúron. A papírszalvéta a tacskó-fanoknak is kötelező darab. A csomag 20 darab papírszalvétát tartalmaz.

Méret: 33×33 cm, 20 darabos csomag

Anyaga: FSC© Mix, papír

Bloomingville – Egy cseppnyi Skandinávia otthonodba

Bloomingville2.jpg Bloomingville.jpg Bloomingville4.jpg Bloomingville3.jpg

A dán Bloomingville márka dizájntermékei azt a meleg, és kötetlen hangulatot varázsolják be a belső térbe, ami annyira jellemző az északi életstílusra. A Bloomingville márka választékában mindent megtalál a gyerek étkészlettől kezdve a dekorációkon és kiegészítőkön át a különleges konyhai termékekig és lakástextilekig.  A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben! A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk.

82062244

Adatlap

Méret
33×33 cm, 20 darabos csomag
Szín
színes
Anyag
FSC© Mix, papír