Papírszalvéta White/This is lovely
  • Papírszalvéta White/This is lovely
  • Papírszalvéta White/This is lovely
  • Papírszalvéta White/This is lovely

Papírszalvéta White/This is lovely

1 990,00 Ft

Bastion Collections Papírszalvéta White/This is lovely - 20  db - Romantikus szív mintával és szöveggel díszített papírszalvéta. A csomag 20 darab szalvétát tartalmaz. 

Mennyiség

Az Bastion Collections papírszalvítáját romantikus szív minta és This is lovely felirat díszíti. Kiváló választás a tavaszi és nyári asztal megterítéséhez. 

A csomag 16  darab háromrétegű szalvétát tartalmaz.

Méret: 10×20 cm

Anyaga: papír

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

ZA/NAPKIN 058 S BL

Adatlap

Méret
10x20cm
Szín
fehér, barna, fekete
Anyag
papír