Párnahuzat Mozy white Moments 40x40cm
  • Párnahuzat Mozy white Moments 40x40cm
  • Párnahuzat Mozy white Moments 40x40cm
  • Párnahuzat Mozy white Moments 40x40cm

Párnahuzat Mozy white Moments 40x40cm

14 990,00 Ft

GreenGate Párnahuzat Mozy white Moments 40x40cm  - Romantikus hangulatú virágmintával díszített párnahuzat. Dekoratív és stílusos kiegészítő otthonodba. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A GreenGate Mozy white párnahuzat varázslatos díszítéssel és szöveggel kiegészített párnahuzat. A Mozy új megvilágításban mutatkozik be, tökéletes egyensúlyt teremtve a hagyományos GreenGate dizájn és a modern grafikai elemek között. A párnahuzat elülső oldalán a Moments feliratot varázslatos kék virágminta díszíti, a hátoldal színben hozzá illő csíkos dizájnú. Kombináld a terméket a Mozy kollekció többi garabjával.

Szélesség: 40 cm

Hossz: 40 cm

Anyag: pamut

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

COTCUS40EMOZ0102

Adatlap

Méret
40×40 cm
Szín
kék, fehér, szürke
Anyag
100% pamut