Párna henger formában Happy Together with you
  • Párna henger formában Happy Together with you

Párna henger formában Happy Together with you

16 990,00 Ft

Bastion Collections Párna henger formában Happy Together with you - Stílusos, apró fekete színmintával díszített henger alakú párna. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Apró, fekete szívmintával díszített henger alakú párna a romantikus hangulatért! Válaszd Te is a Bastion Collections holland gyártó vidám hangulatú, modren dizájnú párnáját!

Anyaga: 100% pamut, töltet: poliészter

Méret: szélessége 50 cm, átmérője 15 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

AN-CUSHION 052 WH

Adatlap

Méret
szélessége 50 cm, átmérője 15 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
100% pamut, töltet: poliészter