• Új
Kerek párna Agnes color
  • Kerek párna Agnes color
  • Kerek párna Agnes color
  • Kerek párna Agnes color

Kerek párna bojtokkal - Agnes color

16 990,00 Ft

Bloomingville Kerek párna bojtokkal - Agnes color - Elragadó, színes mintákkal hímzett kerek párna bojtos díszítéssel. 

Mennyiség

A Bloomingville mini kollekció Agnes color kollekció párnája csodaszép színes hímzésse,  kerek formával és kicsi bojtokkalbűvöli el a gyerekszoba lakóit. A puha kerek párna, törtfehér színű színű – különböző, színes hímzett minbtával díszített. A párna újrahasznosított pamutból készült, és szépen illeszkedik a gyerekszobába vagy az nappaliba.

A Bloomingville színes motívumokkal díszített kör alakú párnája tökéletes kiegészítője bármelyik gyerekszobának. A pamut párna szélén található bojtok igazán vidám hangulatot kölcsönöznek a párnának. A párna tökéletes a pihentető pillanatokhoz, amikor a gyerekeknek egy hosszú nap után pihenniük kell vagy egy könyvvel a kezükben ledölnének a kanapéra vagy az ágyukba. 

A párnát belsővel együtt szállítjuk.

Méret: átmérő: 40 cm

 Anyag: 100% pamut, töltelék: 100% poliészter

Bloomingville – Egy cseppnyi Skandinávia otthonodba

Bloomingville2.jpg Bloomingville.jpg Bloomingville4.jpg Bloomingville3.jpg

A dán Bloomingville márka dizájntermékei azt a meleg, és kötetlen hangulatot varázsolják be a belső térbe, ami annyira jellemző az északi életstílusra. A Bloomingville márka választékában mindent megtalál a gyerek étkészlettől kezdve a dekorációkon és kiegészítőkön át a különleges konyhai termékekig és lakástextilekig.  A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben! A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk.

82058524

Adatlap

Méret
átmérő: 40 cm
Szín
törtfehér
Anyag
100% pamut, töltelék: 100% poliészter