Üveg pohár Summertime
  • Üveg pohár Summertime
  • Üveg pohár Summertime
  • Üveg pohár Summertime
  • Üveg pohár Summertime
  • Üveg pohár Summertime

Üveg pohár Summertime

2 990,00 Ft

Ib Laursen Üveg pohár Summertime 200 ml  - Dekoratív, virágmintás üvegpohár a nyári partikra. 

Mennyiség

Az Ib Laursen Summertime kollekciójának csodaszép virágmintás üvegpoharából igazi élmény lesz a nyári frissítő elfogyasztása .

A pohár egyszerű formájú, egyenes falakkal, amely felülről lefelé fokozatosan szélesedik, így a pohár jobb stabilitást biztosít. Tiszta üvegből készült, amelyet a pereme körül gazdag nyári színekben pompázó réti virágmotívum díszít.

Állítsd össze eredeti Summertime szetted. Kombináld a romantikus virágmintával díszített poharat a kollekció csatos üvegével – és a romantikus hatás tökéletes lesz.

Méret: magasság: 8,3 cm, átmérő: 7,4 cm, térfogat: 200 ml

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

24050-00

Adatlap

Méret
magasság: 8,3 cm, átmérő: 7,4 cm
Szín
színes
Anyag
üveg, fém