• -30%
Porcelán latte bögre Adley white
  • Porcelán latte bögre Adley white

Porcelán latte bögre Adley white

5 990,00 Ft
4 193,00 Ft - 30% kedvezménnyel

GreenGate Porcelán bögre Adley white - Romantikus hangulatú, csodaszép piros-szürke bogyómintával díszített porcelán latte bögre. Induljon egy finom latte kávéval a napod! A porcelán latte bögre fül/fogantyú nélküli kivitelezés!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Romantikus hangulatú, piros-szürke bogyómintával díszített fül nélküli porcelán latte bögre.

A GreenGate ikonikus tejeskávés latte bögréi bájos és praktikus kiegészítői a romantikus és vidéki stílusú konyhák berendezésének. A latte bögre egyedi méretének és formájának köszönhetően ideális a kedvenc tejeskávé vagy capuccinó felszolgálásához.

Az Adley white kollekció egy élénk színekkel kombinált, természetes karácsonyi minta, amely gyönyörű, gallyakból és bogyókból álló mintázatával ünnepi hangulatot varázsol otthonodba. A bögre az élénk színű kiegészítéseivel és részletgazdag mintájával tökéletes ünnepi hangulatot és élénkséget kölcsönöz bármely térnek. Az Adley White kollekció termékei az Alice stone grey és az Alice claret red termékkekkel kombinálva hangulatos és meleg téli megjelenést varázsol az ünnepek alatt is. 

A reggeli kávé élvezetéhez nem kell más, mint egy csodaszép latte bögre a dán GreenGate gyártótól. A latte bögrék kerekded formái tökéletesen illeszkednek a kezünkbe, a benne lévő ital kellemesen melenget. A fül nélküli porcelán latte bögre tökéletes választás kávéhoz, teához, esetleg forró kakaóhoz fahéjjal a tetején.

A fogantyú nélküli porcelán latte bögre kitűnő cappuccinók, kávék felszolgálására! Legyen az évnek bármelyik időszaka egy finom forró ital mindig jól esik egy csodaszép bögréből. A GreenGate porcelán latte bögrék felhasználása kimondottan sokoldalú: Használhatod fagylalt, kis adag müzli, gyorslevesek tálalására, de csodás kaspóként szolgál a tavaszi virágok vagy a fűszernövényeid számára is, mint mini kaspó.

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.

Anyag: porcelán

Magassága 9 cm, átmérője 10 cm

Kapacitás 350 ml

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWLATADL0106

Adatlap

Méret
Méret: Átmérő: 10 cm | Magasság: 9 cmTérfogat: 3,5 dl
Szín
piros,szürke, fehér
Anyag
porcelán