Porcelán espresso bögre Moustache
  • Porcelán espresso bögre Moustache

Porcelán espresso bögre Moustache

2 490,00 Ft

Krasilnikoff Porcelán espresso bögre Moustache - Vidám hangulatú mini espresso bögre bajuszmintával. 

Mennyiség

A Krasilnikoff porcelán mini latte bögréje csodálatos választás mindazok számára, akik kényelemre és kikapcsolódásra vágynak. A kiváló minőségű porcelánból készült espresso bögre vidám dizájnjával minden reggel mosolyt csal az arcunkra.

A Moustache nevet viselő latte bögrét fehér alapon apró bajuszminta díszíti. A mini latte bögre tökéletes választás egy erős espresso kávé elfogyasztásához.  A gyönyörű színek és az inspiráló grafika kombinációja egy olyan pozitív üzenetet közvetít, és arra ösztönöz, hogy mosolyogva kezdjük a napot. A bögre térfogata 90 ml. A pici espresso csésze tökéletes ajándék a család férfi tagjai vagy barátai számára.

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható. Többnyire kézzel festett dizájn. Kisebb szabálytalanságok és színeltérések előfordulhatnak.

Anyag: Porcelán

Méret: magasság: 6 cm, szélesség: 8,8 cm, átmérő: 6 cm térfogat: 90 ml

Krasilnikoff - Városi elegancia és a retró báj kombinációja egy pici északi romantikával megfűszerezve

Krasilnikoff.jpg Krasilnikoff4.jpg Krasilnikoff3.jpg Krasilnikoff2.jpg

A dán Krasilnikoff  márka divatos, hangulatos vintage stílusú fantasztikus termékeivel pillanatok alatt meghódította szívünket és otthonunkat. A Krasilnikoff dizájnja igazi inspirációs bomba a lakberendezési kiegészítők piacán. A termékekben a városi elegancia és a retró báj kombinálódik a skandináv romantikával. A vidám színes porcelánok és lakástextíliák igazi egyedi stílusával hamar felfrissítheted az otthonod hangulatát.  

ES451P

Adatlap

Méret
magasság: 6 cm, szélesség: 8,8 cm, átmérő: 6 cm térfogat: 90 ml
Szín
szürke
Anyag
porcelán