Porcelán teásbögre Linea blue
  • Porcelán teásbögre Linea blue

Porcelán teásbögre Linea blue

6 990,00 Ft

GreenGate Porcelán teásbögre Linea blue -  Modern  stílusban megálmodott -letisztult, kék levélmintával díszített teásbögre. A kávézás és teázás meghitt pillanata!

Mennyiség

Kék levelek egyesülnek a GreenGate Linea blue kollekciójának teásbögréjén. A vonzó kék levélmintán a szem kényelmesen megpihenhet, miközben a forró reggeli kávéból lassan felszáll a gőz. A GreenGate teásbögre első pillantásra finom és filigrán, de széles talpának köszönhetően szilárdan áll az asztalon vagy tálcán.

Méret: 9 x 10 cm

Kapacitás: 0,35 liter

A füllel rendelkező porcelán bögre tökéletes választás a délutáni tea, a reggeli kávé vagy egy finom forró csokoládé elfogyasztásához!

Méret: magasság: 9 cm, átmérő: 10 cm

Térfogat: 350 ml

Anyaga: porcelán

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWMUGLNE2506

Adatlap

Méret
3,5 dl
Szín
kék, fehér
Anyag
porcelán