Porcelán teáskanna Josefina white 1l
  • Porcelán teáskanna Josefina white 1l
  • Porcelán teáskanna Josefina white 1l

Porcelán teáskanna Josefina white 1l

26 990,00 Ft

GreenGate Porcelán teáskanna Josefina white 1l - Romantikus hangulatú színes virágmintával díszített porcelán teáskanna. A teázás igazi élménye!

Mennyiség

A GreenGate Josefina white kollekciójának porcelán teáskannája stílusos és elegáns kiegészítője minden tearajongó gyűjteményének. Kiváló minőségű porcelánból készült, tartós és úgy tervezték, hogy hosszabb ideig tartsa melegen a teát. Pasztell színű virágcsokor, minta díszíti ami a derűs, napsütéses napokról emlékeztet. Kombináld a pasztell rózsaszín és halványzöld színű Everyday termékekkel, hogy a csodálatos nyári színeket kiemeld.

Méret: Szélesség: 15,5 cm, Magasság: 6 cm

Térfogat: 1 liter

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWTEPJOA0102

Adatlap

Méret
Szélesség: 15,5 cm, Magasság: 6 cm
Szín
színes
Anyag
porcelán
Űrtartalom
1 liter