Porcelán szalvétatartó Stripes black
  • Porcelán szalvétatartó Stripes black

Porcelán szalvétatartó Stripes black

16 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán szalvétatartó Stripes black - Fekete csíkokkal díszített, Happy Home feliratos modern stílusú szalvétatartó.

Mennyiség

Minimalista stílusú, fekete csíkmintával és Happy Home felirattal díszített porcelán szalvétatartó. A szalvétatartót alulrúl lehet megtölteni. Az étkezőasztalra helyezve dekoratív és egyben praktikus kiegészítő eleme a modern terítéknek.

Méret: 13,5×13,5×13 cm

Anyaga porcelán

Tissue Box White Small Stripes

Size: 13,5×13,5×13 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

LI/TISSUEBOX 001BL

Adatlap

Méret
13,5×13,5×13 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán