Porcelán cukortartó kanállal Heart black
  • Porcelán cukortartó kanállal Heart black
  • Porcelán cukortartó kanállal Heart black

Porcelán cukortartó kanállal Heart black

7 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán cukortartó kanállal Heart black - Stílusos szív fogantyús kiskanállal kiegészített porcelán cukortartó fekete szívmintával.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Stílusos szív fogantyús kiskanállal kiegészített porcelán cukortartó fekete szívmintával. A kiskanál teteje is szívmintával díszített.

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnja vidámságot és stílust visz otthonodba.

Anyaga: porcelán

Mért: 7 cm × 8,5 cm × 7 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

LI/SUGAR 002 BL

Adatlap

Méret
7 cm × 8,5 cm × 7 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán