Műanyag villa szett, 6 db
  • Műanyag villa szett, 6 db

Műanyag villa szett, 6 db

2 990,00 Ft

RICE Műanyag villa szett, 6 db - Hat különböző színű műanyag villából álló szett a vidám kerti partik kötelező kelléke. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Hat különböző színű műanyag villából álló szett a vidám kerti partik kötelező kelléke. 

Legyen szó akár piknikezésről vagy partyról, a Rice színes strapabíró villáit kiválóan tudod hasznosítani. Egy party alkalmával a különböző színek akár a megkülönböztetés miatt is jó szolgálatot tehetnek!

Mérete: 14 cm hosszú

Anyaga:  100 % Melamin (BPA/PVC/lágyítóktól mentes) / mosogatógépben mosható / élelmiszerbarát/ mikróban nem melegíthető 

RICE - színes, vidám és szívhez szóló termékek egyenesen Dániából!

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat! 

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak. 

MESFO-6XC

Adatlap

Méret
14 cm
Szín
zöld, pink, kék, piros, fehér, narancssárga
Anyag
műanyag