Műanyag müzlis tál, Flower
  • Műanyag müzlis tál, Flower

Műanyag müzlis tál, Flower

3 990,00 Ft

RICE Műanyag müzlis tál, Flower - Romantikus,rózsaszín alapon apró virágokkal díszített  műanyag müzlis tál a dán RICE kínálatából!

Mennyiség

Romantikus,rózsaszín alapon apró virágokkal díszített  műanyag müzlis tál a dán RICE kínálatából!  A müzlis tálka belül zöld színű, kívül rózsaszín virágmintás. Kiváló választás kerti partikra, gyerekzsúrokra. Ha szereted az egyedi és különleges dolgokat - ne hagydk ki a RICE termékeket!

Mérete: átmérő: 15 cm, magasság: 7 cm
 

Anyaga:  100 % Melamin (BPA/PVC/lágyítóktól mentes) / mosogatógépben mosható / élelmiszerbarát/ mikróban nem melegíthető   

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MELBW-IFL

Adatlap

Méret
Mérete: átmérő: 15 cm, magasság: 7 cm
Szín
rózsaszín, fehér. zöld
Anyag
műanyag