Műanyag gyerek kulacs – Party Animal pink
  • Műanyag gyerek kulacs – Party Animal pink
  • Műanyag gyerek kulacs – Party Animal pink

Műanyag gyerek kulacs – Party Animal pink

4 990,00 Ft

Rice Műanyag gyerek kulacs – Party Animal pink - Kedves, kengurú mintával díszített gyerek kulacs szívószállal. 

Mennyiség

Gyakran szomjas a gyermek útközben? Ezzel a bájos, kengurúval díszített műanyag kulaccsal könnyedén megoldható a probléma. A kulacs egy praktikus szívószállal van kiegészítve, amely a fedél kinyitásakor felpattan. Könnyen használható a kis ujjak számára.

A műanyag kulacs mosogatógépben mosható. Ha pedig az italt gyorsan le kell hűteni, akkor a terméket akár a fagyasztóba is bele lehet rakni, hiszen a műanyag kulacs fagyálló.

Méret: 500 ml

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

PLBOT-BIAI

Adatlap

Szín
rózsaszín
Anyag
BPA- és ftalátmentes műanyag
Űrtartalom
500 ml