Műanyag csőrös itatópohár - Party animal green
  • Műanyag csőrös itatópohár - Party animal green
  • Műanyag csőrös itatópohár - Party animal green
  • Műanyag csőrös itatópohár - Party animal green

Műanyag csőrös itatópohár - Party animal green

2 990,00 Ft

Rice Műanyag csőrös itatópohár - Party animal green - Műanyag, kétoldalt füles csőrös itatópohár a család legfiatalabb tagjának zöld grafikával.

Mennyiség

A bájos állatmintás műanyag csőrös itatópohár csodás segítője a babáknak, hogy egyedül megtanuljanak inni. A praktikus fogantyúknak köszönhetően a gyermek könnyen tudja irányítani a csészét, a fedél pedig biztosítja a folyadékot a csészében. Aranyos és praktikus kezdőpohár minden baba számára. A zöld kupakos, pingvin mintás műanyag csőrös pohár hamar a gyermekek kedvence lesz.

Méret: magasság: 6,5 cm, átmérő: 7,5 cm, térfogat: 200 ml

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag poharak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. Figyelem: 70 fokosnál melegebb italt ne töltön bele.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak. 

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

BABCU-2HBIAG

Adatlap

Méret
6,5 cm, átmérő: 7,5 cm,
Szín
zöld
Anyag
térfogat: 200 ml