Műanyag osztott tányér – Party Animal pink
  • Műanyag osztott tányér – Party Animal pink
  • Műanyag osztott tányér – Party Animal pink
  • Műanyag osztott tányér – Party Animal pink

Műanyag osztott tányér – Party Animal pink

4 990,00 Ft

Rice Műanyag osztott tányér – Party Animal pink - Tüneményes állatos grafikával díszített osztott tányér a praktikus étkezéshez. 

Mennyiség

A dán Rice csodás rózsaszínű osztott tányérja egy kis történetet mesél el. A világ minden tájáról származó állatok története ez, amiből kiderül, hogy az állatok milyen hosszú utat tettek meg azért, hogy együtt ünnepelhessenek. Igen, ki az, aki a léggömbbel repül? És mit rejtenek az ajándékok? A Rice csodás tányérja megmozgatja a képzeletet. Emellett praktikus és szuperül illik a család legkisebb tagjának apró kezecskéihez. A műanyag tányér – belül négy részre osztott, így a különböző ételeket elkülönítve adhatjuk a gyereknek – rábízva a választást, miből mennyit kér, mit mivel párosít. Engedjük, hogy a gyermek új ízeket, új kombinációkat fedezzen fel!

Méret: hosszúság: 24,3 cm, szélesség: 21,6 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag tányérok mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. 

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak. 

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

KIPL4-BIAI

Adatlap

Méret
hosszúság: 24,3 cm, szélesség: 21,6 cm
Szín
rózsaszín
Anyag
műanyag