Műanyag gyerek tányér – Party Animal green
  • Műanyag gyerek tányér – Party Animal green
  • Műanyag gyerek tányér – Party Animal green
  • Műanyag gyerek tányér – Party Animal green

Műanyag gyerek tányér – Party Animal green

2 990,00 Ft

Rice Műanyag gyerek tányér – Party Animal green - Tüneményes állatos grafikával díszített műanyag tányér a praktikus étkezéshez. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A dán Rice csodás, zöld szegélyes műanyag állatgrafikás gyerek tányérja tökéletesen illeszkedik ahhoz, amit a gyermekeink szeretnek. A tányér grafikája, mint egy rejtett tárgyas kép, vicces állatkákkal és sok minden más felfedezhető dologgal. A tányér praktikus, kissé emelt külső zöld szegélye segít abban, hogy az ételek a tányéron maradjanak. Menő, praktikus, és minden étkezéshez tökéletesen illik... A terméket 3 év alatti gyermekek is használhatják.

Átmérő: 22 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag tányérok mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. 

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak. 

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

KILPL-BIAG

Adatlap

Méret
Átmérő: 22 cm
Szín
zöld
Anyag
műanyag