Műanyag gyerek pohár – Party Animal grenn 200 ml
  • Műanyag gyerek pohár – Party Animal grenn 200 ml
  • Műanyag gyerek pohár – Party Animal grenn 200 ml
  • Műanyag gyerek pohár – Party Animal grenn 200 ml

Műanyag gyerek pohár – Party Animal grenn 200ml

1 990,00 Ft

Rice Műanyag gyerek pohár – Party Animal grenn 200 ml - Népszerű és praktikus műanyag gyerek pohár ünneplő állatkákkal.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Hoppá, ott ugrál egy kenguru! És nézd, a pingvin felvette a legjobb szmokingját! Ez az imádnivaló műanyag gyerek pohá ra dán Rice-tól tele van a világ minden tájáról származó állatokkal, akik nagyszerű bulit tartanak. A vidám állatkák kérik, hogy a gyerekek csatlakozzanak a nyüzsgő partihoz, és fedezzék fel a sok vendéget, akiket a tervezők rejtettek ide.

A műanyag gyerekpohár ivópohárként, rágcsálnivaló, nassolnivaló tárolására is használható. A terméket 3 év alatti gyermekek is használhatják.

Méret: magasság: 7,5 cm, átmérő: 7 cm, térfogat: 200 ml

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag poharak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. Figyelem: 70 fokosnál melegebb italt ne töltön bele.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

KICUP-BIAG

Adatlap

Méret
magasság: 7,5 cm, átmérő: 7 cm
Szín
zöld
Anyag
műanyag
Űrtartalom
200 ml