Műanyag gyerek tányér – Happy Cars
  • Műanyag gyerek tányér – Happy Cars
  • Műanyag gyerek tányér – Happy Cars

Műanyag gyerek tányér – Happy Cars

3 990,00 Ft

Rice Műanyag gyerek tányér – Happy Cars - Vagány, autókkal díszített műanyag tányér a boldog reggelikhez!

Mennyiség

Lepd meg otthona gyerekeket ezzel a csodás autós gyerek tányérral. A dán Rice márka legújabb autós modelljével a mini sofőröket célozza meg. A színes, vidám és humoros csúcsforgalmat ábrázoló tányérról pillanatok alatt eltűnik minden étel.

Méret: átmérő: 22 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag tányérok mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. Figyelem: 70 fokosnál melegebb italt ne töltsön bele.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MESPL-HAC

Adatlap

Méret
Átmérő: 22 cm
Szín
zöld, kék, piros, sárga
Anyag
műanyag