Műanyag merőkanál – Fall floral
  • Műanyag merőkanál – Fall floral
  • Műanyag merőkanál – Fall floral
  • Műanyag merőkanál – Fall floral

Műanyag merőkanál – Fall floral

2 490,00 Ft

Rice Műanyag merőkanál – Fall floral - Dekoratív, vidám mintával díszített műanyag leveses merőkanál. 

Mennyiség

A Rice 'Follow the Call of The Disco Ball' kollekció vidám és színes műanyag leveses merőkanala garantáltan biztosítja a jó hangulatot a kerti partikon és piknikeken. Az Fall floral fantázianévre hallgató merőkanál csodaszép mezei virágmintával díszített.

Méret: hosszúság: 27,5 cm, szélesség: 9 cm

Anyag: BPA- és ftalátmentes műanyag 

Figyelmeztetés: A műanyag kanalak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. Figyelem: 70 fokosnál melegebb italba nem ajánlott a használata!

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MESOU-AW21XCP3

Adatlap

Méret
hosszúság: 27,5 cm, szélesség: 9 cm
Szín
barna, narancssárga, kék
Anyag
műanyag