Műanyag tésztakiszedő kanál – Wedding bouquet
  • Műanyag tésztakiszedő kanál – Wedding bouquet
  • Műanyag tésztakiszedő kanál – Wedding bouquet
  • Műanyag tésztakiszedő kanál – Wedding bouquet

Műanyag tésztakiszedő kanál – Wedding bouquet

1 990,00 Ft

Rice Műanyag tésztakiszedő kanál – Wedding bouquet - Dekoratív, vidám mintával díszített műanyag ltésztakiszedő kanál. 

Mennyiség

A Rice 'Follow the Call of The Disco Ball' kollekció vidám és színes műanyag tésztakiszedő kanala garantáltan biztosítja a jó hangulatot a kerti partikon és piknikeken. Az Wedding bouquet fantázianévre hallgató tésztakiszedő kanál csodaszép mezei virágmintával díszített. Tökéletesen illik bármilyen tésztaételhez. Színesebbé teszi a konyhát és az ételeket.

Figyelj arra, hogy a tésztakiszedő kanál műanyagból készült, ezért főzés közben semmiképpen ne hagyd a forró edényben!

Méret: hosszúság: 32 cm, szélesség: 5,5 cm

Anyag: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag kanalak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. Figyelem: 70 fokosnál melegebb italba nem ajánlott a használata!

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

RICE - színes, vidám és szívhez szóló termékek egyenesen Dániából!

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat! 

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak. 

MEKSP-AW21XCP1

Adatlap

Méret
hosszúság: 32 cm, szélesség: 5,5 cm
Szín
kék, piros, sárga, zöld
Anyag
műanyag