Műanyag tál – Wedding bouquet
  • Műanyag tál – Wedding bouquet
  • Műanyag tál – Wedding bouquet

Műanyag tál – Wedding bouquet

4 990,00 Ft

Rice Műanyag  tál – Wedding bouquet - Romantikus hangulatú, virágmintás műanyag tál a dekoratív tálaláshoz. 

Mennyiség

A Rice Wedding bouquet kollekciójának műanyag tálja szinte úgy néz ki, mint egy színes virágcsokor. A műanyag méy tál különféle színes virágokkal díszített. Tökéletes választás a reggeli müzlihe, de egy forró leves is csodálatosan tálalható benne.

Méret: magasság: 7,5 cm, átmérő: 15 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag tálak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MELBW-WEB

Adatlap

Méret
átmérő: 15 cm, magasság: 7,5 cm
Szín
sárga, zöld, kék, rózsaszín
Anyag
műanyag