Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue
  • Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue
  • Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue
  • Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue
  • Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue
  • Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue

Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage

3 990,00 Ft

Rice Műanyag ovális tányér nagy – Flower Collage blue - Romantikus hangulatú virágmintával díszített ovális műanyag tányér. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Varázslatos virágkollázs díszíti a Rice Flower Collage kollekció ovális tányérját, amely színeivel és ovális formájával változatosságot és élénk, hangulatos környezetet biztosít a konyhaasztalnál. Akár ebédidőben a meleg ételhez, akár  reggelinél vagy vacsoránál a sajt és felvágott tálalásához a Rice gyönyörűséges műanyag tányérja sokféleképpen használható.

Méret: 30 x 22 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag tányérok mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MELPL-FLCO

Adatlap

Méret
30 x 22 cm
Szín
kék, rózsaszín, zöld
Anyag
műanyag