Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml
  • Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml
  • Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml
  • Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml
  • Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml

Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml

3 990,00 Ft

Rice Műanyag latte pohár – Fall floral  400 ml - Romantikus hangulatú, virágmintával díszített magas latte műanyag pohár. 

Mennyiség

A dán Rice műanyag latte poharai garantáltan felpezsdítik a napodat. Színt és vidámságot varázsolnak otthonodba csábító virágmintáikkal és kényelmes, kézre álló formavilágukkal. A Fall floral kollekció apró virágmintával díszített latte pohara is hamar a kedvencek között landol.

A magas latte bögrék tökéletesek forró italokhoz, hideg turmixokhoz, de használhatod őket vázaként vagy ceruzatárolóként is. A Rice poharak anyaguknak köszönhetően abszolúte törésállóak.

Méret: magasság: 13 cm, átmérő: 9 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag poharak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk. Figyelem: 70 fokosnál melegebb italt ne töltsön bele.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MELCU-LFAFL

Adatlap

Méret
magasság: 13 cm, átmérő: 9 cm
Szín
barna, narancssárga, kék
Anyag
műanyag
Űrtartalom
400 ml