Műanyag tál – Summer flowers
  • Műanyag tál – Summer flowers
  • Műanyag tál – Summer flowers
  • Műanyag tál – Summer flowers
  • Műanyag tál – Summer flowers

Műanyag tál – Summer flowers

5 990,00 Ft

Rice Műanyag  tál – Summer flowers  -Romantikus hangulatú, virágmintás műanyag tál a dekoratív tálaláshoz. 

Mennyiség

Ennek a gyönyörű Rice tálnak a díszítése egy csodálatos sétára emlékeztet egy zöld nyári réten. Finom virágok táncolnak a szélben, és elvarázsolnak minket finom színeikkel. Az egész olyan, mint egy  megnyugtató kép, amelyben gyönyörködhetünk.  A Rice műanyag mély táljának belseje élénk rózsaszínben pompázik - kellemes kontraszt, amely felébreszti  a virágok kompozícióját. Tökéletes választás a reggeli müzlihez, de egy forró leves is csodálatosan tálalható benne.

Méret: magasság: 7,5 cm, átmérő: 15 cm

Anyaga: BPA- és ftalátmentes műanyag

Figyelmeztetés: A műanyag tálak mosogatógépben moshatóak. Mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használatuk.

A Rice műanyag termékek felülete karcállóbb és erősebb, mint a hagyományos műanyag felületek. A műanyag termékek tapintásra is minőségibb és erősebb felületet bizonyítanak.

RICE - színes, vidám és szívhez szóló termékek egyenesen Dániából!

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat! 

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak. 

MELBW-SUF

Adatlap

Méret
átmérő: 15 cm, magasság: 7,5 cm
Szín
sárga, zöld, kék, rózsaszín
Anyag
műanyag