Ágytakaró Laerke white 180×230
  • Ágytakaró Laerke white 180×230
  • Ágytakaró Laerke white 180×230

Ágytakaró Laerke white 180×230

69 990,00 Ft

GreenGate Ágytakaró Laerke white 180×230 - Romantikus hngulatú, kék virágmintával díszített steppelt ágytakaró. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A GreenGate kiváló minőségű steppelt ágytakarója a kék virágmintájával több, mint elragadó. A fehér alapon kibontakozó csodás virágminta egyszerre varázsol elbűvölő és romantikus hangulatot a lakásba. A kétoldalú ágytakaró másik oldalán klasszikus kék csíkmintát találunk. Az ágytakaró használható hálószobában vagy a nappaliban akár a kanapé letakarására is.

Méret: 180×230 cm

Anyaga: 100% pamut ÖKO-TEX

Mosás: 30°C-on

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

QUIBED180LAE0102

Adatlap

Méret
180×230 cm
Szín
kék, fehér
Anyag
100 % pamut