Fa tálca kerek, nagy UNIQUE
  • Fa tálca kerek, nagy UNIQUE
  • Fa tálca kerek, nagy UNIQUE
  • Fa tálca kerek, nagy UNIQUE
  • Fa tálca kerek, nagy UNIQUE

Fa tálca kerek, nagy UNIQUE

18 990,00 Ft

Ib Laursen Fa tálca UNIQUE - Dekoratív, nagy méretű fa tálca tálalásra vagy ónnepi dekorációk alá. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Dekoratív, nagy méretű fa tálca.

Újrahasznosított fából készült, vintage stílusú dekoratív fa tálca. Tökéletes választás az ünnepi dekoráció alapjaként is. Készítsd el benne az asztali dekorációdat az ünnepekre.

Az UNIQUE sorozat termékei Indiában készülnek újrahasznosított fából. A termékek kézzel készülnek, ezért minden termék teljesen egyedi és eltérhet a bemutatott fényképtől. Az anyag apró repedései és színváltozatai alkotják a termék különleges varázsát.

Méret: átmérő: 40 cm, magasság: 2 cm

Anyaga: fa

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

2181-00

Adatlap

Méret
átmérő: 40 cm, magasság: 2 cm
Szín
barna
Anyag
fa


Ez még talán érdekelhet