• -50%
Tálaló tálca, Adrian tálca
  • Tálaló tálca, Adrian tálca
  • Tálaló tálca, Adrian tálca
  • Tálaló tálca, Adrian tálca
  • Tálaló tálca, Adrian tálca
  • Tálaló tálca, Adrian tálca

Tálaló tálca, Adrian tálca

12 990,00 Ft
6 495,00 Ft - 50% kedvezménnyel

Bloomingville Tálaló tálca, Adrian tálca - Dekoratív, újrahasznosított fából készült szervírozó tálca.

Mennyiség

Újrahasznosított fából készült, viaszos réteggel kezelt nagy méretű szervírozó tálca szürkésfekete színben. Használd a dekoratív fa tálcát a kedvenc otthoni kiegészítőid bemutatására vagy egy csésze kávé felszolgálásához.

Szín- és felszíni változások előfordulhatnak a termékben, mivel kézzel készített és újrahasznosított fából készült. Színek: szürkésfekete- ill. szürkésbarna árnyalatok. 

Méret: szélesség: 53 cm, mélység: 38 cm, magasság: 10 cm

Anyag: Újrahasznosított fa

Bloomingville – Egy cseppnyi Skandinávia otthonodba

Bloomingville2.jpg Bloomingville.jpg Bloomingville4.jpg Bloomingville3.jpg

A dán Bloomingville márka dizájntermékei azt a meleg, és kötetlen hangulatot varázsolják be a belső térbe, ami annyira jellemző az északi életstílusra. A Bloomingville márka választékában mindent megtalál a gyerek étkészlettől kezdve a dekorációkon és kiegészítőkön át a különleges konyhai termékekig és lakástextilekig.  A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben! A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk.

82049610

Adatlap

Méret
szélesség: 53 cm, mélység: 38 cm, magasság: 10 cm
Szín
szürkésfekete, szürkésbarna
Anyag
Újrahasznosított fa