Kerámia bögre Aster terracotta
  • Kerámia bögre Aster terracotta
  • Porcelán bögre Aster - terracotta
  • Porcelán bögre Aster - terracotta
  • Kerámia bögre Aster terracotta
  • Kerámia bögre Aster terracotta
  • Kerámia bögre Aster terracotta
  • Kerámia bögre Aster terracotta

Kerámia bögre Aster - terracotta

5 990,00 Ft

Bloomingville Kerámia bögre Aster terracotta - Bohém stílusú, színárnyalatos bögre virágmintával terracotta színű peremmel.

Mennyiség

Reaktív mázas kerámiabögre. A reaktív máz különböző színárnyalatokat képezve minden bögrének egyedi megjelenést kölcsönöz. A terracotta peremes  bögre édes virágos nyomtatással és gyönyörű lágy színekkel rendelkezik. A bohém stílusú bögre kiváló választás akér kávé, akár tea elfogyasztásához. 

Dombornyomott virágmintás. A reaktív máz és a kézműves termékek jellegéből adódóan színeltérések előfordulhatnak.

Méret: magasság: 7,5 cm, átmérő: 10 cm

Anyaga: porcelán

Bloomingville – Egy cseppnyi Skandinávia otthonodba

Bloomingville2.jpg Bloomingville.jpg Bloomingville4.jpg Bloomingville3.jpg

A dán Bloomingville márka dizájntermékei azt a meleg, és kötetlen hangulatot varázsolják be a belső térbe, ami annyira jellemző az északi életstílusra. A Bloomingville márka választékában mindent megtalál a gyerek étkészlettől kezdve a dekorációkon és kiegészítőkön át a különleges konyhai termékekig és lakástextilekig.  A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben! A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk.

82056971

Adatlap

Méret
magasság: 7,5 cm, átmérő: 10 cm
Szín
terracotta, barna
Anyag
porcelán