• Új
Kerámia bögre Bea nature
  • Kerámia bögre Bea nature
  • Kerámia bögre Bea nature
  • Kerámia bögre Bea nature
  • Kerámia bögre Bea nature

Kerámia bögre Bea nature

5 990,00 Ft

Bloomingville Kerámia bögre Bea nature - Rusztikus stílusú, finom, kézzel festett virágmotívummal díszített kerámia bögre. 

Mennyiség

Ha szereted a természetes motívumokat, akkor biztosan imádni fogod a dán Bloomingville márka friss Bea Nature kollekcióját. A bézs árnyalatú, repedezett mázas, kissé szabálytalan körvonalú kerámia bögrét tompa színekben réti virágok lenyomata díszíti. A kézzel festett részletek biztosítják, hogy a sorozat minden egyes terméke egyedi legyen.

Ezzel a kerámiával az étkezőasztalaó teljesen új harmóniát és friss varázst kap . A dán Bloomingville márka 2000 óta díszíti otthonait szerte a világon. Dizájntermékei meleg, kötetlen hangulatot varázsolnak a belső térbe, amely annyira jellemző az északi életstílusra.

Méret: átmérő 10 cm,  magasság: 10,5 cm

Térfogat: 400 ml

Anyag: kerámia

A bögre mosogatógépben mosható.

Bloomingville – Egy cseppnyi Skandinávia otthonodba

Bloomingville2.jpg Bloomingville.jpg Bloomingville4.jpg Bloomingville3.jpg

A dán Bloomingville márka dizájntermékei azt a meleg, és kötetlen hangulatot varázsolják be a belső térbe, ami annyira jellemző az északi életstílusra. A Bloomingville márka választékában mindent megtalál a gyerek étkészlettől kezdve a dekorációkon és kiegészítőkön át a különleges konyhai termékekig és lakástextilekig.  A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben! A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk.

82047396

Adatlap

Méret
átmérő 10 cm, magasság: 10,5 cm
Szín
törtfehér, barna
Anyag
kerámia
Űrtartalom
400 ml