Fém tárolódoboz szett Dagmar check green 2 db
  • Fém tárolódoboz szett Dagmar check green 2 db

Fém tárolódoboz szett Dagmar check green 2 db

10 990,00 Ft

GreenGate Fém tárolódoboz szett Dagmar check green 2 db  - Ünnepi hangulatú, bogyó-és kockás mintával díszített fém tárolódoboz szett fedéllel. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A skót felföld karácsonyi hangulatát idézi meg a GreenGate két darabos fém tárolódoboz szettje. A nagyobbik tárolódoboz varázslatos zöld alapon piros kockás mintája önmagába melegséget és nyugalmat csempész be az ünnepi otthonba. A kisebbik fém doboz ünnepi hangulatú piros bogyómintázata pedig tökéletesen kiegészíti ezt a meghitt karácsonyi hangulatot.

A fém tárolódobozok alkalmasak tea, kávé, keksz vagy egyéb élelmiszer dekoratív tárolására. A fedelek védik a tartalmat a fénytől és a nedvességtől.

Méret: kicsi: 20 x 9 cm, nagy: : 17 x 8 cm

Anyaga: fém

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

TINROU2PCSDAC3506

Adatlap

Méret
kicsi: 12,5 x 10 x 10 cm, nagy: 14,5 x 12 x 12 cm
Szín
piros, zöld, fehér
Anyag
fém