• -50%
Összecsukható drótkosár fa fogantyúval
  • Összecsukható drótkosár fa fogantyúval
  • Összecsukható drótkosár fa fogantyúval
  • Összecsukható drótkosár fa fogantyúval
  • Összecsukható drótkosár fa fogantyúval

Drótkosár fa fogantyúval - összecsukható

16 990,00 Ft
8 495,00 Ft - 50% kedvezménnyel

Ib Laursen Összecsukható drótkosár fa fogantyúval - Praktikus és stílusos, fémhálós összecsukható drótkosár piacra vagy otthoni tárolásra.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A zöldségek és gyümölcsök tárolására tökéletesek az Ib laursen fém hálós tároló dobozai és kosarai. Most egy igazán látványos és praktikus kiegészítőt ajánlunk a figyelmetekbe. A fa fogantyús drótkosár amellett látványosan dekoratívdarab praktikusan összecsukható is. Piacra, boltba vagy akár otthonra is tökéletesen hasznosítható darab.

Méret: szélesség: 28,5 cm, magasság: 23 cm, mélység: 40 cm

Anyaga: fém, fa

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

57128-18

Adatlap

Méret
szélesség: 28,5 cm, magasság: 23 cm, mélység: 40 cm
Szín
szürke
Anyag
fém, fa