Fém tárolódoboz 10 rekesszel
  • Fém tárolódoboz 10 rekesszel
  • Fém tárolódoboz 10 rekesszel
  • Fém tárolódoboz 10 rekesszel

Fém tárolódoboz 10 rekesszel

15 990,00 Ft

Ib laursen Fém tárolódoboz 10 rekesszel - vintage stílusú tíz rekeszes fém tárolódoboz a tökéletes rendszerezésért.

Mennyiség

Az Ib Laursen vintage stílusú tíz rekeszes fém tárolódoboz egyrészt tökéletes rendszerező, másrészt stílusos dekoráció is.

A fém doboz fémből készült, hosszúkás formájú és 10 rekeszre van osztva, amelyek szépen rendszerezik a tárolt tárgyakat. A doboz szerves részét képezi egy összecsukható fogantyú is a kényelmes hordozás érdekében.

A vintage stílusú fém redszerező használható a kerti házban a kisebb kerti szerszámok és kellékek számára, a kreatív sarokban a művészeti kellékek számára, a konyhában az evőeszközök és a ruhaszalvéták számára, de otthonának más sarkaiban is.

Méret: magasság 13 cm, szélesség 46 cm, mélység 18,5 cm

Anyaga: Fém

A doboz helyenként erősebb patinásodást mutathat.

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

57228-18

Adatlap

Méret
magasság 13 cm, szélesség 46 cm, mélység 18,5 cm
Szín
szürke
Anyag
fém